៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- បង្គា (បកស្អាត) ១ខាំកន្លះ
២- គ្រឿងការី ២ស្លាបព្រាបាយ
៣- ម្នាស់ ៣ខាំ (ហាន់ជាដំតូចល្មម)
៤- ទឹកអម្ពិលទុំ ៤ស្លាបព្រាបាយ
៥- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ទឹក ៣ចានចង្កឹះ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- យកឆ្នាំងដាក់ទឹកដាំអោយក្តៅ សឹមដាក់គ្រឿងការីចូលកូអោយសព្វ និងរលាយសាច់មួយ រួចដាក់បង្គាចូលកូអោយសព្វល្អ។
២- ដាក់ម្នាស់ចូលកូអោយសព្វ ទុកអោយពុះ សឹមដាក់ទឹកអម្ពិលទុំ និងអំបិលកូអោយសព្វ ទុកប្រហែល ១នាទីជាការស្រេច៕
+++ អាចដាក់គ្រឿងផ្សំរសជាតិតាមចំណូលចិត្ត។បកប្រែដោយ : អ្នកស្រី សុគន្ធារី