៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ល្ពៅ​ទុំ ៣ខាំ (ចិត​សម្បក​អោយ​ស្អាត) កាត់​ជា​ដុំ​តូចល្មម
២- សាច់​ជ្រូក ១ខាំកន្លះ (សាច់​សុទ្ធ) ហាន់​ស្តើងៗ
៣- គ្រឿងការី ២ស្លាបព្រាបាយ
៤- ខ្ទិះដូង (ក្បាលខ្ទិះ) ១ចានចង្កិះ
៥- ខ្ទិះដូង ២ចានចង្កិះ
៦- ស្លឹក​ក្រូចសើច ៥សន្លឹក
៧- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
៨- ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្លឹក​ជីរនាងវង
១០- ម្ទេស ហាន់​បញ្ឆិត

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- យក​ឆ្នាំង​ដាក់​ខ្ទិះ​ដើម​ចូល ដាំ​លើ​ភ្លើង​រួច​ដាក់​គ្រឿង​ការី​ចូល​កូ​អោយ​សព្វ ដាំ​អោយ​ពុះ សឹម​សាច់​ជ្រូក​ចូល កូអោយសព្វទុកប្រហែល១នាទី។

២- ដាក់​ខ្ទិះដូង និង​ល្ពៅ​ចូល​កូ​អោយ​សព្វ សឹម​ដាក់​ទឹកត្រី និង​ស្ករ រួច​កូ​អោយ​សព្វ​ម្តង​ទៀត រួច​ទុក​អោយ​ពុះ នឹង​ផុយ​ល្ពៅ។

៣- ដាក់​ស្លឹក​ក្រូចសើច ស្លឹក​ជីរនាងវង និងម្ទេសចូលកូអោយសព្វទុកប្រហែល១នាទីជាការស្រេច៕