៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ត្រឡាច ៣ខាំ (ហាន់ជាដុំៗ)
២- ស្លាបមាន់ (ខាងគល់) ៥ដុំ
៣- ទឹក ៣ចានចង្កិះ
៤- គ្រឿងបុក ១ស្លាបព្រាបាយ (ឫសជីរវ៉ាន់សុយ ម្រេច ខ្ទឹមស)
៥- ក្រូចណាំង៉ូវ ១គ្រាប់
៦- ផ្សិត Shiitake ៥
៧- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៥ស្លាបព្រាបាយ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- យកឆ្នាំងដាក់ទឹកចូលដាំអោយពុះ សឹមដាក់គ្រឿងបុកចូល កូអោយសព្វ រួចដាក់សាច់ចូលទុកអោយពុះប្រហែល៥នាទី។
២- ដាក់ត្រឡាចចូលទុកអោយពុះ និងផុយត្រឡាចសឹមដាក់ ក្រូចណាំង៉ូវ ផ្សិត និងទឹកស៊ីអ៊ីវ កូអោយសព្វទុកអោយពុះជាការស្រេច៕
+++ ពេលទទួលទានដាក់ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយបន្តិចជាការស្រេច៕អ្នកស្រី សុគន្ធារី