៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ត្រឡាច ៣ខាំ (ហាន់​ជា​ដុំៗ)
២- ស្លាបមាន់ (ខាង​គល់) ៥ដុំ
៣- ទឹក ៣ចានចង្កិះ
៤- គ្រឿង​បុក ១ស្លាបព្រាបាយ (​ឫ​សជីរវ៉ាន់សុយ ម្រេច ខ្ទឹមស)
៥- ក្រូច​ណាំង៉ូវ ១គ្រាប់
៦- ផ្សិត Shiitake ៥
៧- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៥ស្លាបព្រាបាយ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- យក​ឆ្នាំង​ដាក់​ទឹក​ចូល​ដាំ​អោយ​ពុះ សឹម​ដាក់​គ្រឿង​បុក​ចូល កូ​អោយ​សព្វ រួចដាក់សាច់ចូលទុកអោយពុះប្រហែល៥នាទី។

២- ដាក់​ត្រឡាច​ចូល​ទុក​អោយ​ពុះ និង​ផុយ​ត្រឡាច​សឹម​ដាក់ ក្រូច​ណាំង៉ូវ ផ្សិត និង​ទឹកស៊ីអ៊ីវ កូ​អោយ​សព្វ​ទុក​អោយ​ពុះ​ជាការស្រេច៕

+++ ពេល​ទទួល​ទាន​ដាក់​ស្លឹក​វ៉ាន់ស៊ុយ​បន្តិច​ជាការស្រេច៕អ្នក​ស្រី សុគន្ធារី